Al Ghurair Arjaan by Rotana

Vilkkaasta Deiran kaupunginosasta löydät ihanan Al Ghurair Arjaan, joka on alkoholiton hotelli, joka sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Union-metroasemalta. Arabialaisen arkkitehtuurin lisäksi tässä ylellisessä hotellissa on myös ihana uima-allas.

Kaikki Al Ghurair Arjaan ilmastoidut huoneet on tyylikkäästi suunniteltu ja niissä on parveke. Jokaisessa huoneistossa on täysin varustettu keittiö, ruokailutila ja kaksi kylpyhuonetta. Olohuoneessa on taulu-tv.

Ravintoloissa on tarjolla koko päivän ruokailaa ja terassillä on ravintola, joka tarjoaa persialaisen keittiön ruokaa. Voit myös syödä Deli Cafessa tai Lobby Laungessa aulabaarissa. Al Ghurair Arjaan tarjoaa ympärivuorokautisen huonepalvelun.

Hotellissa on kuntosali, ulkouima-allas ja erillinen lastenallas. Lisämaksusta voit nauttia hieronnasta tai rentoutua kylpylässä, porealtaassa tai saunassa. Dubai Creek on 5 minuutin ajomatkan päässä Al Ghurair Arjaanista ja Burjuman ostoskeskus on 15 minuutin ajomatkan päässä. Pyynnöstä hotelli tarjoaa kuljetuspalvelun Dubain kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä.

 

 

Aito ja inspiroiva arabialainen arkkitehtuuri on tärkeä osa tätä ihanaa hotellia. Upea Al Ghurair Arjaan Dubain Deirassa on kunnianosoitus tälle erinomaiselle perinnölle. Hotellivieraana olet tervetullut majoittuman tähän hienostuneisuuden ja mukavuuden johtotähteen nauttiaksesi hotellin palveluista.

Al Ghurair Arjaan Dubai tarjoaa 192 tilavaa huoneistoa ja modernia muotoilua alkoholittomassa ympäristössä. Se on ihanteellinen valinta sekä lyhyille ja pitkille vierailuille. Tämä ylellinen hotelli lisää iloa Rotana-kokemukseesi. Al Ghurair Arjaan Dubai sijaitsee Deiran sydämessä ja se on yhteydessä uuteen kuuluisan al Ghurairin Centren laajennusosaan ja 5 tähden hotelliin Al Ghurair Rayhaan by Rotanaan.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *