Dubai 7 tähden hotelli: Burj Al Arab

Booking.com

Burj Al Arabia kutsutaan 7 tähden luksushotelliksi ja jos saavut paikalle, ymmärrät pian miksi. Se sijaitsee Dubaissa Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja se on Jumeirah-ryhmän hoitama ja Siad Khalilin rakennuttama. Lyhyen Dubain rantaviivalla olemassaolonsa aikana on tämä legendaarinen ja symbolinen hotelli keräännyt kansainvälistä huomiota ja siitä on tullut yksi maailman valokuvatuimmista rakennuksista maailmassa ja niinpä se on äänestetty maailman ylellisimmäksi hotelliksi. Muistuttaakseen pullistuvaa purjetta Burj Al Arab ylettyy 321 metriin dominoiden Dubain kaupunkisiluettia. Koreografioidussa vettä ja tulta edustavassa iltavalaistuksessa Burj Al Arab on kerta kaikkiaan yksilöllinen, inspiroiva ja vaikuttava.

Burj Al Arab - dubai 7 tähden hotelli helikopterista
Burj Al Arab – dubai 7 tähden hotelli helikopterista. Kuva: Sam valadi (Flickr)

Varaa Burj Al Arab Hotelli

Booking.com

Tämä luksushotelli Dubaissa kuvastaa kaikkien hienointa mitä maailmalla on tarjota. Sisäänkirjautuminen on huomaamatonta, joka kerroksessa on yksityinen vastaanotto ja ammattimaisia hovimestareita on prikaatillinen, joten voit olla varma täysin henkilökohtaisesta palvelusta koko vierailusi ajan. Tee vierailustasi Burj Al Arabissa vielä hienompaa Rolls Roycella. 321-metriä aaltoilevaa arkkitehtuuria sijaitsee lyhyen matkan päässä fantastiselta Jumeirah Beachilta. Nauti suuresta vieraanvaraisuudesta, upeasti sisustetuista sviiteistä, joissa on omat tilat liiketoimien hoitoon ja viimeisin teknologia. Hyödynnä jokaisen kerroksen vastaanotot, jokaisen sviitin poreamme, Rolls Royce-saattue ja vuorokauden ympäri tavoitettavissa olevat hovimestarit sekä tähtien ja meren alla oleva ruokasali. Henkilökohtainen ostostentekijä auttaa sinua löytämään pienet aarteet sillä aikaa kun koet itämaisen hieronnan ylellisessä Assawan Spa & Health Clubissa. Yksityiskohdat ovat hienoja ja kultausta riittää.

Burj Al Arab yöllä
Burj Al Arab yöllä. Kuva: CHEN KIRIN (Flickr)

Huonetyyppejä on monenlaisia. Deluxe-sviitissä on kaunis näköala Persianlahdelle ja kauniit spiraaliportaat, jotka johtavat kerroksesta toiseen täysin erilliseen viihde- ja asumistilaan. Ne joissa on kaksi makuuhuonetta, on suuri ruokasali erillisellä keittiöllä ja kaksi oleskelutilaa, joista on mahtava merinäköala, joten voit perheesi kanssa levätä, rentoutua tai pitää hauskaa ylittämättömällä tavalla.

Burj Al Arab hinta

Muut Dubai Hotellit tästä