Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Dubai Aquarium ja vedenalainen eläintarha – elämyksiä meren syvyyksistä

Tervetuloa Dubaihin! Täällä voit kokea monia jännittäviä aktiviteetteja, kuten vierailun Dubai Aquarium and Underwater Zoo -nähtävyydessä. Tämä akvaario ja eläintarha sijaitsee Dubai Mall -ostoskeskuksessa ja tarjoaa vierailijoille unohtumattoman kokemuksen merenelävien maailmasta. Tässä matkaoppaassa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen vierailua Dubai Aquarium and Underwater Zoo -nähtävyyteen. Lue eteenpäin ja valmistaudu ihastuttavaan seikkailuun!

Dubai Aquarium ja Underwater Zoo -matkaopas

Dubai Aquarium ja Underwater Zoo ovat yksi Dubain suosituimmista nähtävyyksistä. Sijaiten Dubain ostoskeskuksen sisällä, tämä akvaario ja eläintarha tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua mereneläviin ja eläimiin lähietäisyydeltä.

Akvaario on yksi maailman suurimmista, ja siellä on yli 140 eri lajia. Voit nähdä haita, meduusoja, koralleja ja paljon muuta. Akvaarion suuri lasiseinä tarjoaa upean näkymän mereneläviin, ja voit myös mennä sen läpi tunnelin läpi, joka kulkee keskellä altaan.

Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Underwater Zoo on osa akvaariota, ja täällä voit nähdä erilaisia mereneläviä kuten pingviinejä, krokotiilejä, merikilpikonnia ja jopa dugongeja. Voit myös osallistua ruokintanäytöksiin ja oppia lisää eläimistä.

Dubai Aquarium ja Underwater Zoo ovat avoinna ympäri vuoden ja niissä on erilaisia lippuvaihtoehtoja. Voit valita yhden tai useamman aktiviteetin tai ostaa yhdistelmälipun, joka antaa sinulle pääsyn sekä akvaarioon että eläintarhaan.

Jos haluat kokea jotain erilaista Dubaissa, suosittelemme vierailemaan Dubai Aquariumissa ja Underwater Zoossa. Tämä on elämys, jota et halua missata!

Dubai Aquarium & Underwater Zoo
Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Tutustu Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

1. Dubai Aquarium and Underwater Zoo on yksi maailman suurimmista akvaarioista, joka sijaitsee Dubain ostoskeskuksessa.
2. Akvaariossa on yli 140 eri lajia, mukaan lukien hait, rauskut, kilpikonnat ja monia muita mereneläviä.
3. Akvaarion suurin nähtävyys on sen 10 miljoonaa litraa vettä sisältävä vesitunneli, joka tarjoaa vierailijoille upean näkymän mereneläviin.
4. Underwater Zoo -osiossa vierailijat voivat nähdä harvinaisia lajeja, kuten arabianleijonakaloja ja lumikilpikonnia.
5. Akvaariossa on myös mahdollisuus sukeltaa haiden kanssa ja osallistua muihin merenelävien kanssa tekemisiin liittyviin aktiviteetteihin.

Kuvat: Ankur Panchbudhe, Jeremy Thompson

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *