Dubai Frame

Dubai Framen upea nähtävyys kohoaa kaupungin keskustassa

Tervetuloa Dubaihin, joka on yksi maailman suosituimmista matkakohteista! Tämä matkaopas keskittyy yhteen Dubain upeimmista nähtävyyksistä, nimittäin Dubai Frameen. Dubai Frame on moderni rakennus, joka sijaitsee Dubain keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Tämä matkaopas antaa sinulle tietoa Dubai Framen historiasta, rakenteesta ja siitä, mitä voit odottaa vieraillessasi tässä upeassa nähtävyydessä. Lue eteenpäin ja valmistaudu ihastumaan Dubain upeaan arkkitehtuuriin!

Dubai Frame

Dubai Frame

Dubai Frame on yksi Dubain tunnetuimmista nähtävyyksistä. Se on 150 metriä korkea ja 93 metriä leveä kehysrakennus, joka sijaitsee Zabeel Parkin alueella. Rakennus koostuu kahdesta pystysuorasta tornista, jotka on yhdistetty lasisella sillalla. Tornien huipulta avautuu upea näkymä Dubain kaupunkiin.

Dubai Frame avattiin yleisölle vuonna 2018 ja se on nopeasti noussut yhdeksi kaupungin suosituimmista turistikohteista. Rakennuksen sisällä on interaktiivisia näyttelyitä, jotka kertovat Dubain historiasta ja sen tulevaisuuden suunnitelmista. Näyttelyt ovat sekä viihdyttäviä että opettavaisia, ja ne tarjoavat vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Dubain kulttuuriin ja perinteisiin.

Dubai Frame on myös suosittu valokuvauskohde, sillä sen avulla voi ikuistaa upeita kuvia Dubain kaupungin siluetista. Rakennuksen ulkopuolella on myös puistoalue, jossa voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

Dubai Frame on yksi Dubain merkittävimmistä arkkitehtonisista saavutuksista ja se on todellinen nähtävyys kaikille kaupunkiin matkaaville. Se tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Dubain historiaan ja kulttuuriin samalla kun nauttii upeista näkymistä kaupunkiin.

Dubai Frame
Dubai Frame

Dubai Frame lyhyesti

  1. Dubai Framen korkeus on 150 metriä ja se koostuu kahdesta pystysuorasta tornista, jotka on yhdistetty lasisillalla.
  2. Rakennus on suunniteltu niin, että sen läpi kulkiessa voi nähdä Dubain kaupungin kehityksen menneisyydestä nykypäivään.
  3. Dubai Frame on yksi Dubain uusimmista nähtävyyksistä ja se avattiin yleisölle vuonna 2018.
  4. Rakennuksen sisällä on interaktiivisia näyttelyitä, jotka kertovat Dubain historiasta ja tulevaisuuden suunnitelmista.
  5. Dubai Frame on yksi maailman suurimmista kehysrakennuksista ja se on saanut useita arkkitehtuuripalkintoja.
Dubai Frame kuvattu auton ikkunasta

Kuva: Rajagopal Asokan, Ankur Panchbudhe, Michael Coghlan

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *