Dubai Mall ostoskeskus

Dubai Mall on maailman isoin ostos- ja viihdematkakohde. Dubai Mallin 1200 liikettä ja yli 160 ravintolaa ja baaria ovat vain muutama esimerkki siitä, mitä voit löytää tästä valtavasta rakennuksesta. Joten jos mietit mitä tehdä Dubaissa älä etsi kauempaa, koska Dubai Mall on kaupungin täydellisin matkakohde hyvälle shoppailulle ja viihteelle. Dubai Mall on alueen parhaimpia ostos-, life style- ja viihdekohteita ja on maailmanluokan tasoa. Yli 1200 liikkeellä ja suurella määrällä maailmanluokan matkakohteita Dubai Mall mullistaa nykyajan ostoskokemuksen.

dubai mall
Dubai Mall. Kuva: Liji Jinaraj (Flickr)

Dubai Mall vinkit

Vaikuttavalla kokoelmalla eri vapaa-ajanvietteitä se on täydellinen rajoja rikkova ostoskokemus. Joukko seikkailulajeja kilpailee huomiosta rinta rinnan romanttisen luistelun kanssa. Dubai Mall on paikka, jossa ulkoilmabrunssia voi seurata elokuvateatterin herkut ja sieltä löytyy myös maailmanluokan akvaario. Milloin viimeksi shoppailit designer-putiikeissa hiekkatiikerihain valvovan silmän alla? Mene Dubai Malliin ja nauti kokemuksesta ja paikasta, jollaista et löydä muualta. Dubai Mall on melkein kaikkien maailman suurempien vaatemerkkien koti. 440 000 neliömetrillä varustetulla Mode Avenuella, joka tunnetaan maailman suurimpana yhden katon alla olevalla muotimerkkien kokoelmalla, on Dubai Mall valmis maailman seuraavaksi muotipääkaupungiksi.

Dubai Mall Fashion Avenue koostuu luksus- ja keskitason putiikeista, jotka kunnioittavat haute couturea ja joitakin Dubain hienoimmista design-merkeistä. Mode Avenuen suureellinen sisustus täydentää muotinimien loputtomia rivejä. Lyhyesti sanottuna, jos haluat Dubain parhaimmat luksusmerkit lähde Dubai Malliin jo tänään. Päivällinen on oleellinen osa kokonaisvaltaista ostoskokemusta. Sen vuoksi Dubai Mall on nähnyt vaivaa tarjotessaan maailman kaikkien neljän kolkan hienoimmat kulinaariset elämykset.

Riippumatta siitä oliko kyse paikallisesta, mannermaisesta, välimerellisestä, aasialaisesta tai joistakin muista lukemattomista kansainvälisistä annoksista, Dubai Mall tarjoaa kaikkein hienovaraisimmat makuelämykset jotka sopivat jokaisen ainutlaatuisen vierailijan tarpeisiin.

Hienoja ravintoloita ja maailmanluokan food courtit on strategisesti aseteltu ympäri koko ostoskeskusta kuin myös ulkoilmaan rantapromenadin varrelle. Kaikista on fantastiset näköalat maailman korkeimmalle tornille.

Dubai Mall shake shack ravintola
Dubai Mall Shake Shack ravintola. Kuva: Krista (Flickr)

Dubai Mallissa on suurimmat ja kattavimmat ruoka- ja juomatarjoomat koko alueen ostoskeskuksista. Tarjolla on yli 150 liikettä hienoista päivällisistä rennompiin ruokapaikkoihin, jotka kaikki tarjoavat laajan valikoiman eri makuja, ilmapiirejä ja hintatasoja kaikkien vierailijoiden tarpeisiin. Ostoskeskuksen rantapromenadia reunustaa suuri määrä teemakahviloita ja ravintoloita, joista jokainen tarjoaa näköalan Burj Khalifa-järvellle ja maailman korkeimmalle tornille Burj Khalifalle.  Jos yllämainittu houkuttelee, suosittelemme, että varaat heti lentoliput Dubaihin, jotta voit pääset vierailemaan tässä ihanassa ostoskeskuksessa. Hotellin Dubaista varaat helpoiten hakukentän kautta sivun oikealta.