|

Fairmont Dubai

Dubain bisnesalueen sydämessä sijaitseva Fairmont on kaupungin taivaanrannan ikoninen rakennus. Täällä on ylellinen spa, ulkouima-allas ja 10 ravintolaa ja viihdepaikkaa.

Fairmont Dubain huoneissa ja sviiteissä yhdistyvät klassinen eleganssi ja nykyaikainen sisustus ja mukavuudet. Jokaisessa huoneessa on Wi-Fi sekä interaktiivinen TV. Suurissa kylpyhuoneissa on Miller Harrisin tuotteita.

Hotellin ravintolat tarjoavat monenlaisia ​​hienoja ruokia, kuten japanilaisia, välimerellistä ruokaa ja ruokaa “terveelliseen elämäntapaan”. Hotellissa on urheilubaari, jossa voit katsella otteluita, tyylikäs viinibaari ja sikaribaari.

Fairmontissa on 2 kattouima-allasta, joten voit nähdä auringon nousun tai laskun samalla kuin uit. Fairmont Dubain spassa on 9 yksityistä hoito- ja rentoutumishuonetta ja erittäin moderni kuntokeskus. Fairmont itsessään on suorassa yhteydessä Dubain kansainväliseen kokouskeskukseen. Lentokenttä sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä.

Ainutlaatuinen sekoitus nykyaikaista suunnittelua ja Urban Chiciä, Fairmont Dubai on ikoni kaupungin taloudellisen elämän sydämessä. Se on suunniteltu liiketoiminta mielessä ja tästä monikäyttöisestä rakennuksesta on vain muutaman minuutin matka Dubain tärkeimpiin nähtävyyksiin, shoppailuun, golfkentille ja rannoille ja se on suoraan yhteydessä Dubain kansainväliseen kongressikeskukseen erityisellä katetulla kävelytiellä ja samalla yhdistetty metroon, josta on suora yhteys Dubain kansainväliselle lentokentälle (terminaaleihin 1 ja 3).

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kuvia hotellista.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *