Sheraton Jumeirah Beach Hotel

Sheraton Jumeirah Beach Hotel

Todellakin yksi parhaista rantahotelleista hinta-laatu-suhteeltaan. Hotelli sijaitsee JBR:ssä, samalla alueella kuin yllä mainitut Moevenpick Hotel ja JA Ocean View Hotel, ja hyvän matkan päässä Dubain keskustasta. Pääset kuitenkin kaupunkiin yksinkertaisesti metrolla. Jos haluat vierailla Dubai Mallissa tai Burj Khalifassa, olet oikealla puolella kaupunkia. Jos matkustat lasten kanssa, hotellissa on Pirates Kids Club, josta löytyy paljon hauskoja aktiviteettejä pienille.

JA Ocean View Hotel

JA Ocean View Hotel

Suosittu ja hintansa arvoinen hauskassa JBR:ssä, Jumeirah Beach Residencessä. Yksi harvoista rantahotelleista Dubaissa, jolla on ”vain” neljä tähteä, joka mahdollistaa matalamman hinnan kuin viiden tähden rantahotelleissa. 342 huonetta merinäköalalla, mahtavalla aamiaisella ja ilmaisbusseilla Dubain ostosgallerioihin. Ainoa miinus on melko pieni ja usein varjoisa allasalue, mutta mitäpä se haittaa, kun on kahden minuutin päässä rannalta.

Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Hotel

Hotelli on kallis, hintaa voi huoneelle laskea noin 300 €/yö keskisesonkina ja huomattavasti kalliimpaa korkeasesonkina. Mutta palvelu, sijainti, huoneet ja ravintolat ovat huippuluokkaa. Vesipuisto Wild Wadi Water Park on aivan hotellin vieressä (hotellivieraat pääsevät sisään ilmaiseksi) ja hotellissa on viisi uima-allasta ja kerhot sekä lapsille että teini-ikäisille. Täydellinen perheille, jotka haluavat ylellisyyttä.

Madinat Jumeirah

Madinat Jumeirah

Fantastisen kaunis hotelli, rakennettu muistuttamaan arabialaista kaupunkia. Madiant Jumeirah on Dubain suurin lomakohde ja koostuu kahdesta hotellista, Al Qasrisista ja Mina A’Salamista. Kokonaisuudessaan Madinat Jumeirahissa on yli 600 hotellihuonetta ja yli 40 ravintolaa ja baaria. Sijainti on hyvä, rannalla Burj al Arabin, Jumeirah Beach Hotelin ja Wild Wadi Water Parkin vieressä.