Moevenpick Hotel JBR

Moevenpick Hotel JBR

Viiden tähden hotelli rantabuleverdi The Walkilla, kauniissa Jumeirah Beach Residencessä (JBR), jolla on usein hyvin kohtuulliset hinnat tarjonnan, palvelun ja sijainnin huomioiden. Moevenpick Hotel sijaitsee suoraan rannalla, viiden minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on hauskasti suunniteltu allasalue ja raikkaat huoneet merinäköalalla. Hintansa arvoinen vaihtoehto, jos haluat olla lähellä uintimahdollisuuksia. Lähistöllä runsaasti ravintoloita.

JA Jebel Ali Beach Hotel

JA Jebel Ali Beach Hotel

Oikea huippuhotelli lomaileville perheille. JA Jebel Ali Beach Hotel sijaitsee aivan rannalla ja on osa suurempaa JA Jebel Ali Golf Resortia. Hotellissa on kaksi uima-allasta sekä lastenallas ja valkoinen ranta näyttäytyy kauniina joka aamu. Täältä löytyy lapsille kerhoja ja paljon tekemistä. Täältä on mahdollisuus saada myös todella hyvä all inclusive –paketti, jota suosittelemme lämpimästi.

XVA Art Hotel

XVA Art Hotel

Vastaremotoitu, arabialaistyylinen hotelli, joka sopii täydellisesti sinulle, joka haluat pienimuotoisempaa ja persoonallisempaa kokemusta, suurien hotellien sijaan. Huomattavasti hauskemmalla hintalapulla, sitäpaitsi. Ystävällistä palvelua. 13 kaunista huonetta – jotkut myös melko pieniä – ja hyvä aamiainen. Hotelli sijaitsee Al Fahidissa, yhdessä Dubain vanhimmista kaupunginosista, hyvällä paikalla Dubai Creekiin ja kaupungin jännittäviin soukeihin nähden.

Atlantis The Palm Dubai

Atlantis The Palm Dubai

Emme vain voi olla rakastamatta Atlantis The Palmia. Täydellinen lomakattaus vettä, merielämää ja hauskoja kokemuksia. Siellä on myös monia hyviä ravintoloita. Hotelli on kuninkaallisen hintainen, mutta tarjoaa ehkä parhaan perheloman, minkä voit tältä planeetalta löytää.