|

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah

Tämä luksushotelli sijaitsee kuvankauniilla Palm Jumeirahilla ja tarjoaa palatsimaisen lomaympäristön ylellisillä sviiteillä, joilta on näkymät laguuneilla tai Persianlahdelle. Siinä on täyden palvelun spa sekä yksityinen hiekkaranta, jolta on näkymä Dubain kaupungin silhuettiin.

Aitoa italialaista ruokaa tarjoillaan elegantissa Brunello-ravintolassa. Mehukkaat pihvit ja äyriäiset voi myös nauttia Beach Barissa ja Grillissä. K-West Bar tarjoaa cocktaileja ja sikareita.

Sviitit ihanassa Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirahassa koostuvat ruokailu-/olohuoneesta, keittiöstä ja parvekkeesta. Jokaiseen sviittiin kuuluu DVD-soitin, 40-tuumainen taulu-tv ja Hi-Fi äänijärjestelmä.

Asiakkaat voivat rentoutua palmujen alla, jotka ympäröivät suurta uima-allasta tai treenata hyvin modernissa kuntosalissa. Kylpylän kokenut henkilökunta tarjoaa rentouttavia vartalohauteita, manikyyrejä sekä useita kauneushoitoja. Vierailijat voivat tehdä ostoksia Kempinskin sisällä olevissa kaupoissa tai matkustaa ilmaisella bussilla Dubain tärkeimpiin kauppakeskuksiin.

Sillä hetkellä, kun kirjaudut sisään Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirahin aulassa, tulet kokemaan erinomaista 5-tähden palvelua, josta Dubai on niin kuuluisa. Pienistä mukavuuksista kuten Wi-Fistä, käsin toimitettuihin kansainvälisiin sanomalehtiin tai vastapestyihin pyykkeihin hotellin arvostetuissa yrityspalveluissa. Hotellin huomaavainen concierge suunnittelee limusiinikuljetuksesi Dubaissa. Tässä lapsiystävällisessä hotellissa Dubaissa on suosittu Kids Club, joka huolehtii lapsista sillä välin kun vanhemmat syövät lounasta italialaisessa loistoravintola-Brunellossa.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *