Oasis Beach Tower Apartments

Tämä majoitus Dubaissa tarjoaa upeat näkymät, ylellinen Oasis Beach Tower Apartments sijaitsee Dubain The Walk -ostoskadulla Jumeirah Beachillä. Se tarjoaa itsepalveluhuoneistoja, jotka ovat kooltaan vähintään 190 m².

Kaikissa huoneistoissa on LCD-TV, ilmainen Wi-Fi, ylelliset sisätilat ja täysin varusteltu keittiö. Useimmissa huoneistoissa on oma parveke, josta on esteettömät näkymät merelle ja kaupunkiin. Huoneet ovat varustettu kiinteällä datayhteydellä.

Rakennuksessa on kaksi uima-allasta, joissa on aurinkotuoleja ja täysin varustettu kuntosali, sauna ja höyrysauna.

Yleinen uimaranta sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Oasis Beach Tower Apartmentseiltä. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisesta sisäänpääsystä Jebel Ali Golf Resort & Span yksityiselle rannalle. Ilmainen bussikuljetus lomakohteiseen järjestyy. Vieraat voivat nauttia monista ruokailupaikoista. Tower Thyme-ravintolassa tarjoillaan Välimeren keittiön ruokia ja se tarjoaa livenä ruoanlaittoa keittiöpisteellä. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat hyödyntää 24 tunnin huonepalvelua ruoan tilaamisen lähistön ravintoloista.

Oasis Beach Tower on upea 5 tähden hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla kuuluisalla Jumeirah Beachillä aivan New Dubain sydämessä ja se tarjoaa helpon pääsyn metroasemalle sekä tärkeimpiin nähtävyyksiin kuten The Walk rantakadulle, Marina Mall-ostoskeskukseen, Marina Yacht Clubiin ja erilaisiin ​​kahviloihin, kauppoihin, ravintoloihin ja gallerioihin.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *