|

Radisson Royal Hotel Dubai

Fantastisella paikalla Sheikh Zayed Roadilla, vastapäätä Dubain kansainvälistä messukeskusta, löydät 5 tähden, 51-kerroksisen tornin, jossa on 3 ravintolaa, ulkouima-allas ja spa sekä kuntokeskus.

Kaikissa Radisson Royal Hotel Dubain huoneissa on LCD-TV satelliittikanavilla, tallelokero ja Wi-Fi. Lisäksi jokaisessa huoneessa on tilava kylpyhuone ylellisillä kylpytuotteilla.

Radisson Royal Hotel Dubai tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita, kuten japanilaisen ravintolan Ichon. Hotellissa on yökerho, jossa on 2 baaria sekä VIP-alue, ja katolla on myös allasbaari.

Vieraat voivat nauttia hyvin moderneista virkistysmahdollisuuksista, kuten modernista kuntosalista ja ylellisestä spa-ja hyvinvointikeskuksesta. Haastava Dubai Creek Golf Club sijaitsee 7 kilometrin päässä hotellista. Burj Dubai Mall ja Jumeirah Beach ovat 5 minuutin ajomatkan päässä. Hotelli on 15 minuutin päässä Dubain kansainväliseltä lentokentältä ja kävelymatkan päässä World Trade Centerin metroasemalta.

Löydät Radisson Royal Hotel Dubain erittäin vaikuttavasta 51-kerroksisesta lasitornista, joka sijaitsee näkyvästi Sheikh Zayed Roadilla aivan kosmopoliittisen Dubain sydämessä. Tämä ylellinen hotelli on lähellä Dubai World Trade Centeriä ja Dubain International Financial Centeriä (DIFC). Se sijaitsee vain minuuttien päässä Dubain kansainväliseltä lentokentältä ja kävelymatkan päässä World Trade Centerin metroasemalta, mikä tekee tästä hotellista Dubaissa helpon matkustaa liike- ja vapaa-ajanmatkustajille, jotka ovat tulossa kaupunkiin. Erinomaisen sijainnin lisäksi, Radisson Royalissa on neljä ravintolaa, kaksi baaria, katolla uima-allas, spa-kylpylä ja kolme modernia ja tilavaa kokoustilaa.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *