Sheraton Dubai Mall of the Emirates Hotel

Suoraan Mall of the Emiratesin yhteydestä löydät Sheraton Dubai-hotellin, josta on helppo pääsy sellaisiin kohteisiin kuten Jumeirah ja Dubai Marina. Dubain valtavalle lentokentälle kestää hotellilta vain 20 minuuttia, jos käytät taksia tai omaa autoa.

Kaikista hotellin sviiteistä ja huoneista Sheraton Dubai Mall of the Emiratesilla on hienot näköalat Dubain mahtaviin pilvenpiirtäjiin. Kaikissa Sheraton Dubai Mall of the Emirates hotellin huoneissa on taulu-TV, minibaari ja oma kylpyhuone. Joissain tämän Dubain hotellin sviiteissä on olohuone, keittiö ja ruokailuhuone.

Vieraat voivat nauttia Sheratonin monista mahdollisuuksista kuten rentoutumisesta spa-hoidoissa tai nauttia saunasta tai porealtaasta. Kuntosalon energiaa antavan treenihetken jälkeen voi virkistäytyä ulkoilma-altaaseen nauttiaksesi hieman lisää.

Al Sanabel -ravintola tarjoaa aamiaisbuffén päivittäin ja iltaisin à la carte erikoisuuksia. Asiakkaat voivat rentoutua kattouima-altaalla Sanctuary Pool Loungessa, joka tarjoaa paljon erilaisia juomia ja snackseja. Souk Madinat perinteisine markkinoineen sijaitsee 6 kilometrin päässä Sheraton Dubai Mall of the Emiratesilta. Dubai Festival City sijaitsee 25 kilometrin ajomatkan päässä. Lentokenttäkuljetus on saatavilla pyydettäessä.

Suora sisäänkäynti maailmankuuluun ostoskeskukseen tekee Sheraton Dubai Mall of the Emirates hotellista kohtauspaikan liikematkustajille, lomanviettäjille ja shoppailijoille. Hotellilla on keskeinen sijainti ja siitä pääsee helposti kohteisiin kuten Jumeirah, Dubai Marina, Jebel Ali Free Zone sekä Dubai World Trade Center. Dubai International Airport (DXB) on vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Kaikki hotellin 481 kutsuvaa huonetta ja sviittiä tarjoavat upeat näkymät kaupunkiin, LCD-TV:n, langattoman nopean Internet-yhteyden ja plyyssisen Sheraton Sweet Sleeper -sängyn. Valitse Sheraton Club-huone saadaksesi pääsyn Sheraton Club Loungeen tai varaa sviitti suurella olohuoneella ja erillisellä makuuhuoneella.

Tällä täyden palvelun hotellilla on runsaasti vaihtoehtoja upealle vierailulle Hemmottele itseäsi spa-hoidoilla tai hetkellä saunassa tai porealtaassa ja treenaa kuntosalissa tai nauti kattouima-altaalla. Kokoontukaa ystävien ja perheen kanssa hyvän ruoan ja juoman pariin hotellin ravintolaan ja loungeen.

Huippulaatuisen tekniikan avulla yhdeksän kokoustilaa voi muodostaa erilaisia toimintoja. Lisäksi hotellin hyvin varustettu liikekeskus antaa tukipalveluja auttaakseen sinua pysymään tuottavana.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *