Dubai World Trade Center

Dubai World Trade Centre – Maailmanluokan messu- ja tapahtumakeskus

Tervetuloa Dubaihin, joka on yksi maailman suosituimmista matkakohteista! Tämä matkaopas keskittyy Dubai World Trade Centre -alueeseen, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä liikekeskuksista. Dubai World Trade Centre sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin sydämessä ja se on yksi maailman suurimmista messu- ja konferenssikeskuksista. Alueella on myös lukuisia hotelleja, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Tämä opas tarjoaa sinulle tietoa alueen nähtävyyksistä, aktiviteeteista ja käytännön tiedoista, jotta voit suunnitella täydellisen vierailun Dubai World Trade Centre -alueelle.

Dubai World Trade Center

Tutustu Dubain World Trade Centreen

Dubai World Trade Centre on monitoimikeskus Dubaissa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Se on yksi alueen suurimmista ja tärkeimmistä tapahtumapaikoista, joka tarjoaa tiloja erilaisille tapahtumille, kuten messuille, konferensseille ja konserteille. Rakennus koostuu useista kerroksista ja sisältää myös hotellin, ravintoloita ja muita palveluita. Dubai World Trade Centre on tärkeä osa Dubain liike-elämää ja matkailua, ja se houkuttelee vuosittain tuhansia vierailijoita eri puolilta maailmaa.

Dubai World Trade Center

  1. Dubai World Trade Centre on yksi maailman suurimmista messu- ja konferenssikeskuksista, joka sijaitsee Dubain keskustassa.
  2. Rakennus koostuu kahdesta tornista, joista korkeampi on 39 kerrosta ja matalampi 25 kerrosta.
  3. Dubai World Trade Centre on isännöinyt monia merkittäviä tapahtumia, kuten World Economic Forumin vuonna 2003 ja Arab Health -messut vuosittain.
  4. Rakennus on myös koti useille yrityksille ja toimistoille, jotka toimivat eri aloilla, kuten teknologia, rahoitus ja terveydenhuolto.
  5. Dubai World Trade Centre on yksi Dubain tunnetuimmista maamerkeistä ja se on saanut useita palkintoja arkkitehtuuristaan ja kestävyydestään.

Kuvat Thomas Galvez, Simon_sees

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *